İnşaat Tedarik Dergisi

İnşaat – Yatırım – Proje – Ulaştırma – Mimarlık – Enerji – Maden – Şantiye

2020 İş Mükemmelliği Ödülü Baumit’e verildi

Avrupa’nın mantolama devi olarak anılan Baumit, Linz Pazar Enstitüsü tarafından 2020 İş Mükemmelliği Ödülü’ne (Business Excellence Award) layık görüldü. Linz Pazar Enstitüsü’nün 2020 yılında ilk kez gerçekleştirdiği  “B2B Yapı Sektörü Araştırması 2020”de yapı malzemeleri sektörünün en güçlü markaları arasında öne çıkan Baumit, açık ara farkla kazanarak ödülü alan şirket oldu.

Linz Pazar Enstitüsü tarafından 2020 yılında ilk kez gerçekleştirilen “B2B Yapı Sektörü Araştırması 2020”de, yapı sektörünün güçlü markaları ürün ve performans, hizmet ve destek, kalite, inovasyon gibi farklı kategorilerde değerlendirildi.  Baumit, tüm kategorilerde sektörün güçlü şirketleri arasında açık ara farkla kazanan olarak İş Mükemmelliği Ödülü’ne layık görüldü. Sağlıklı, nitelikli ve sürdürülebilir ürün portföyüyle Baumit, şantiye lojistiğinden geniş bayi ağına, sunduğu hizmetlerle yapı malzemeleri alanında yenilikçilik ve kalite lideri olarak da ilerlemeye devam ediyor.

Baumit Genel Müdürü Georg Bursik ödülle ilgili olarak “Bu kalite ödülü, yapı ve inşaat sektöründe güvenilir bir iş ortağı olduğumuzu doğruluyor” dedi. Baumit Satış Müdürü Rudolf Ofenschiessl ise “Şantiyede hızlı uygulama sağlamak için merkezi müşteri hizmetleri ekibimizle birlikte güçlü satış temsilcilerimiz ve uygulama teknisyenleri ağımız sayesinde, “Servis ve Destek” kategorisinde yapı profesyonelleri alanında önemli bir ödül kazandık” ifadelerini kullandı.

Baumit Hakkında

100 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’in en büyük şirketlerinden biri olan ve Avrupa’nın mantolama devi olarak anılan Baumit. 25 ülkede, 40’ın üzerinde üretim tesisi ile yıllık 6,5 milyon ton üretim kapasitesi ile hizmet vermektedir. Bugün ciro büyüklüğü 1 milyar euroyu aşmış olan Baumit, Türkiye’de 2007 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Gebze’de bulunan Türkiye üretim tesisi 2008’de faaliyete geçmiştir. Toplamda 14 milyon euroluk bir yatırımla açılan tesis, yıllık 300 bin ton üretim kapasitesine ve likit üretim yeteneğine sahiptir.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.