İnşaat Tedarik Dergisi

İnşaat – Yatırım – Proje – Ulaştırma – Mimarlık – Enerji – Maden – Şantiye

2022 Yılında da En Güvenli Kuruluş BOTAŞ

Enerji sektörünün marka kuruluşu BOTAŞ, ülkemize uluslararası arenada bir gurur daha yaşattı. İş sağlığı ve güvenliği alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren BOTAŞ, Uluslararası İş Güvenliği Ödülüne bu yıl bir kez daha layık görülerek bu alandaki başarısının devamlılığını sağladı.

2022 Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri Sahiplerini Buldu

Uluslararası iş güvenliği alanında sektörün en prestijli ödülü olan ve British Safety Council tarafından verilen Uluslararası İş Güvenliği Ödülüne, BOTAŞ 2022 yılında bir kez daha layık görüldü.

BOTAŞ 2021 Yılının Ardından 2022 Yılına da Ödülle Başladı

Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards); 1957 yılında Londra’da kurulan ve kar amacı gütmeyen İngiliz Güvenlik Konseyi (British Safety Council) tarafından her yıl düzenlenen ve farklı ülke ve sektörlerdeki firmaların; iş sağlığı ve güvenliği konusundaki başarılarını ve iyi uygulamalarını takdir ederek iş güvenliği alanında doğru adımlar atıldığını dünya genelinde duyuran bir ödül programıdır.

Kurumlara, sağlık ve güvenlik alanında fark yarattıkları çalışmaları, yönetim şekillerini ve uygulamalarını sunarak doğru yolda olduklarını kanıtlamaları için fırsat tanıyan yarışmaya, dünya çapında her sektörden, her ölçekte kurum ve kuruluş katılmaktadır. Değerlendirmelerin bağımsız bir teknik ekip tarafından yapıldığı yarışmaya dünya genelinden firmalar farklı kategoride katılım sağlamaktadır.

En Güvenli Kuruluş Olma Hedefine Adım Adım

İş sağlığı ve güvenliği yönünden ulusal ve uluslararası piyasada sağlık, güvenlik ve refah konularına verilen önemi faaliyetlerinde ortaya koymak, farklı ülkelerdeki farklı kurumların iyi uygulamalarından esinlenerek farkındalık yaratmak BOTAŞ’ın önceliklerindendir.

İş güvenliğini bir kurum kültürü haline getirerek tüm faaliyetlerini bu doğrultuda gerçekleştiren BOTAŞ, aldığı ödüller ile de bu başarısını taçlandırıyor.

Hayatın Her Alanında İş Sağlığı Ve Güvenliği

İş sağlığı ve güvenliği uygulamalarımızla 39 ülkeden 600’ün üzerinde firmanın değerlendirildiği Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri’nde “Merit” kategorisinde ödül almanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.