İnşaat Tedarik Dergisi

İnşaat – Yatırım – Proje – Ulaştırma – Mimarlık – Enerji – Maden – Şantiye

2021 En Başarılı Büyükşehir Belediye Ödülü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne verildi.

Türkiye’nin şehircilik alanında marka yarışması olan “Golden City Awards” yarışması 2021 yılı en başarılı büyükşehir belediyesi ödülü 30 büyükşehir belediyesi arasından Trabzon’a verildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına ödülü Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu aldı.

Türkiye’de şehircilik alanında marka yarışmalardan olan  Golden City Awards 2021 sonuçları Önceki gün TheGreen Park Pendikotel’de düzenlenen Ödül gecesinde törenle sahiplerine verildi.

Uluslararası Altın Kentler Derneği’nin düzenlediği Afet ve Acil Durum Yönetimi Zirvesi’nin akşamında düzenlenen törene bu yıl 25 belediye katıldı, Ayrıca fuaye alanında belediyeler stand açarak ödül kazandıkları alanlarda sunumlar gerçekleştirdi.

Her yıl geleneksel olarak altın kentler derneği tarafından düzenlenen şehirciliği konu alan yarışmanın  bu yıl ülke genelinde yapılan anketinde halkın en çok önerdiği adaylar arasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi alt yapı projesiyle 30 büyükşehir belediyesi arasında finale kalarak birinci oldu.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.