İnşaat Tedarik Dergisi

İnşaat – Yatırım – Proje – Ulaştırma – Mimarlık – Enerji – Maden – Şantiye

2021 dekorasyon trendlerinde konfor ve yaratıcılık ön planda olacak…

Yeni yıl hayallerimizi gerçekleştirmek için güzel bir başlangıç. Değişime evimizden başlayabiliriz. 2021 için trend tahminleri ve stilleri de ortaya çıkmaya başladı. Dolayısıyla evinizi ya da çalışma ortamınızı daha şık hale getirmek için bu trendleri ve dekorasyon fikirlerini baz alabilirsiniz. 2021 yılında işlevsellik ön plana çıkacak ve bazı alışkanlıklarımız yerini bambaşka trendlere bırakacak gibi görünüyor.

Son yıllarda, ev dekorasyonu söz konusu olduğunda birçok stil trend oldu, ancak çoğu zaman tek istediğimizin, huzurlu ve rahat hissettiren bir ortam. Yaşadığımız mekanı konforlu ve çekici kılmak için sizi yansıtan stili bulmak o kadar da zor değil. Bu nedenle 2021 ev dekorasyonu, her odasında önceliği sizin konforunuza veren ama estetikten de taviz vermeyen yeniliklere kapılarını açıyor.

Doğallığı evinize taşıyın

Yeni yılda, içerisinde rahat hissedeceğiniz, sade, düz ve yalın çizgilere sahip stiller ön planda olacak. Ahşabın, mermerin, denizin doğallığı evinize geliyor. Deniz vurgusu yapan mavi tonlarının yanı sıra, krem ve pastel renklerin hakim olacağı 2021, size dingin bir ortam ve yenilenme fırsatı sunuyor.

Keskin hatların çekiciliği yaşam alanlarınızda

Doğallığın yanı sıra, geometrik şekiller vazgeçilmez parçalar haline gelecek. Dikdörtgen, kare gibi keskin mobilyalar ve yuvarlak objeler dekorasyon modasının temelini oluşturuyor. Ayrıca, yuvarlak hatlı mobilyalar, aynalar veya geometrik şekillere sahip objeler evinize sofistike bir hava katacak.

Metalin ışıltısı devam ediyor

2021 yılında iddialı metal detaylar da popülaritesini koruyacak. Rose metal ve altın ışıltısını birçok tasarımda ve tamamlayıcı ürünlerde görmeye deva edeceğiz.

Loda, her detayıyla kalplerinize dokunacak…

Ev dekorasyonları için sıkça duyacağımız bir söz; sade ama güçlü, yalın ama iddialı… Sadeliği dinamizmle buluşturan Loda, günümüz tasarım anlayışını yansıtarak bu anlamda modern tarzın tutkunlarına şık ve bir o kadar özel seçenekler sunuyor. Tüm alanlar için özgün ve yenilikçi çözümler geliştiren Loda, renklerde ve mobilyalarda doğal ve enerjik vurgular sunan sade, şık ve işlevsel tasarımlarla yeni koleksiyonlara imza atmaya devam ediyor.  

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.